RIJLESSEN IN ARNHEM EN OMGEVING

Een goed begin is het halve werk. Rijlessen bij Autorijschool André Klop in Arnhem is ontzettend leuk, leerzaam, comfortabel en snel! Nu hebben we het niet over hard rijden, maar over snel lessen en vliegensvlug je CBR-examen halen! Maar waar les je eigenlijk?Lessen kan al vanaf 16,5 jaar, flexibel in te delen op maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.30uur, ’s avonds en op zaterdag lessen kan in overleg. André heeft 36 jaar ervaring als rij-instructeur en heeft een speciale opleiding gevolgd om autistische mensen te begeleiden bij het behalen van het rijbewijs.

De lessen starten vanaf  2 opstartpunten. Deze zijn Centraal Station Arnhem en Station Arnhem Zuid ( Schuytgraaf). Kom je uit Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Huissen, Elden, Elst, Driel, Bemmel, Gendt en Lent dan is mogelijk om vanaf de opstapplaatsen te beginnen. De 1ste les proberen we altijd van uit huis te laten starten.

N

Lessen in een moderne luxe auto

N

Comfortabele stoelen en moderne techniek

N

Meer dan 36 jaar rijleservaring

N

Autisme, ADHD/ADD of faalangst? André zorgt goed voor je

N

Binnen no-time je rijbewijs halen

JOUW RIJLES OP WEG NAAR SUCCES!

Bij Autorijschool André Klop krijg je altijd les van dezelfde rij-instructeur. Ook als je rijexamen gaat doen, gaat je eigen rij-instructeur met je mee naar het examen. Onze manier van werken is er één van persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding. Zodoende zal je rij-instructeur jouw persoonlijke vorderingen nauwkeurig bijhouden. Op die manier krijgt hij een duidelijk overzicht van je sterke punten en je minder sterke punten. Vervolgens kun je erop rekenen dat daar alle aandacht aan gegeven gaat worden.

ANDRÉ IS JOUW RIJ-INSTRUCTEUR

De rijlessen bij Autorijschool André Klop duren 90 minuten. Iedere leerling wordt opgehaald door degene die voor jou les had. Nadat je die terug naar huis hebt gebracht, krijg je les in Arnhem en omgeving. Dit is hetzelfde gebied waar je ook rijexamen gaat doen. Als jouw les afgelopen is, haal jij de volgende leerling op, die jou vervolgens naar huis zal rijden.

Tarieven

Z

Proefles

Een les bij Autorijschool André Klop bedraagt altijd 1,5 uur. Een  proefles dus ook. Een proefles kost €90,- (incl. BTW). 

€ 90,-

Z

Losse lessen

Een losse les bedraagt €60,- per 60 minuten. Uurtarieven in het pakket zijn €57,50 per 60 minuten. Één rijles bedraagt altijd 1,5 uur €90,- (incl. BTW). In Arnhem en omgeving zijn wij één va de meest voordelige rijscholen!

Vanaf €57,50

MISSCHIEN EEN OPFRISCURSUS NODIG?

Gaat het autorijden niet zo vlot nu je rij-instructeur niet meer naast je in de auto zit? De reden hiervan kan zijn, dat je na het halen van je rijbewijs weinig in je auto gereden hebt. Autorijschool André Klop biedt iedereen de mogelijkheid om enkele lessen te nemen, afhankelijk van jouw behoefte. Zo leer je: je angsten om te rijden overwinnen, je rijtechniek weer even op te frissen, je verkeerskennis vergroten, zelfstandig en weer met een gerust hart deelnemen aan het verkeer.

RIJLES MET autisme of EEN BEPERKING

Autorijschool André Klop heeft vele jaren ervaring als rij-instructeur. Hij heeft een speciale opleiding gevolgd, om zodoende mensen met autisme op professionele wijze te begeleiden bij het halen van een rijbewijs.

Klein maar fijn

Onze autorijschool kent een kleine omvang. Zo ben je er van gegarandeerd dat je altijd met dezelfde rijinstructeur onderweg bent.

Lees meer

Theorie webwinkel

In onze webwinkel tref je alles aan om vol goede moed je auto theorie examen te halen (ook boeken en hulpmiddelen voor bromfiets en motor). 

Shop online

Ervaring met diverse beperkingen

Ben je nerveus, heb je faalangst, ADHD / ADD of Autisme? Geen punt. André zorgt er voor dat jij je rijbewijs gaat halen! Voor iedere leerling bieden wij een passende les stijl.

Lees meer

Ervaren rij-instructeur

Met meer dan 36 jaar ervaring kent rij-instructeur André Klop de straten van Arnhem en omgeving als zijn broekzak, en jij straks ook!

Lees meer

FAALANGST-EXAMEN

Geen mens is gelijk aan de ander! De één doet rijexamen zonder te twijfelen aan zichzelf, en de ander heeft hier gewoon veel meer moeite mee. Onze ervaren rij-instructeur herkent faalangst en kan je helpen faalangst te overwinnen. Dit gebeurt door tijdens je rijlessen extra aandacht te geven aan punten zoals: invoegen tijdens druk verkeer, rijden in de binnenstad, parkeren en rijden in parkeergarages, rijden op grote rotondes en verkeerspleinen. Tijdens een zogeheten faalangst-examen, krijg je meer tijd om rustig examen te doen. Je hebt dan meer tijd om examen te doen dan bij een regulier examen. Zo kun je zelfs even tijdens het faalangst-examen een kleine pauze inlassen. Examen doen in je eigen tempo dus. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

  fobie begeleiding

  Angstklachten tijdens het rijden!

  Veel mensen ervaren angst tijdens de verkeersdeelname in een auto. Zowel de beroepschauffeur als de particuliere automobilist. Het aantal mensen dat last heeft van deze ervaringen is enorm groot. U bent dus zeker niet de enige! Dit kan u enorm beperken in uw mobiliteit, zeker als het rijden deel uitmaakt van uw werk of wanneer u om wat voor reden ook sterk afhankelijk bent van uw auto. Veel mensen ervaren de klachten vaak op de autosnelweg, maar ook in een tunnel of op een brug. Bij andere mensen sluipt het erin en merken ze dat na verloop van tijd de angst toeneemt.

   De vraag: “zal ik ooit weer durven autorijden?” houdt u dagelijks bezig en zorgt voor groeiende twijfel en vermindering van uw zelfvertrouwen. Autorijschool André Klop kan in dit geval voor u uitkomst bieden. Wij kunnen u deskundige hulp bieden in het omgaan met rij-angst en fobische klachten tijdens het autorijden.

  Wat zijn de kosten?

  Een intake kost € 215,00 exclusief btw.
  Intake houdt in gesprek met slachtoffer, 1 uur rijden met slachtoffer, rapportage aan opdrachtgever en heen en terugreis naar en van slachtoffer.

  Een trajectofferte volgt na een intake.

  speciale trauma begeleiding

  Automobilisten die een ernstig verkeersongeval hebben meegemaakt, durven daarna vaak niet meer plaats te nemen achter het stuur. Angst voor herhaling of problemen met de ongevalverwerking spelen hen parten. Goede rijtechnische en psychologische begeleiding is daarom van groot belang. Autorijschool André Klop biedt die support. Als een ongeval heeft plaatsgevonden en er treden psychische klachten op als men weer gaat autorijden, kan men behoorlijk beperkt raken in zijn mobiliteit. Als er ook nog eens whiplashklachten ontstaan, kan dit behoorlijk frustrerend werken op de persoon in kwestie. Dit draagt zeker niet bij tot een vlot herstel. Tot wie moet u zich dan wenden en wie vergoedt de kosten die daar aan verbonden zijn? Autorijschool André Klop is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die na een traumatische gebeurtenis niet meer durven te rijden. Tevens leren wij mensen omgaan met eventueel blijvende beperkingen ontstaan uit het ongeval.

   SPREEK ONZE RIJ-INSTRUCTEUR

   Jij wilt graag jouw autorijbewijs in Arnhem halen en hebt een vraag of wilt super graag beginnen met autorijlessen? Dat kan, klik op de knop hieronder en kom direct
   in contact met jouw rij-instructeur André Klop!

    

   N

   Meer dan 36 jaar ervaring

   N

   Meer dan 1 miljoen km gereden

   N

   Meer dan 2000 rijbewijzen gehaald

   N

   Meer dan zomaar een rij-instructeur

   trainingen voor mensen
   met een verhoogde rijvaardigheid

   Training om uw kennis, inzichten en vaardigheden te vernieuwen en te vergroten. Zowel op verkeerstechnisch inzicht en door nieuw aangeleerde vaardigheden zal er een ander beeld van het verkeer om u heen geschapen worden. Deze training is voor iedere automobilist en/of zakelijke rijder in principe een must! Veel mensen die pas of al geruime tijd het rijbewijs bezitten, ondervinden nog veel moeilijkheden tijdens de verkeersdeelname. Hierin wordt gespeculeerd op bijzondere verrichtingen en voertuigbeheersing. Aanvullende informatie en training kunnen dan een goede uitkomst bieden.

   rijlessen voor senioren

   Autorijschool André Klop verzorgt ook trainingen voor senioren in het omgaan met hedendaags verkeer. Veel mensen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt merken dat het zelfvertrouwen in het verkeer langzaam maar zeker afneemt. Dit is niet verwonderlijk! Doordat deze groep vaak niet meer aan het arbeidsproces deelneemt, neemt ook de frequentie voor wat betreft het autorijden af. U hoeft niet meer aan het verkeer deel te nemen tijdens de spitsuren, waardoor beetje bij beetje het gevoel afneemt om met de toenemende drukte en agressiviteit in het verkeer om te gaan. Het gedrag wat hier uit voortvloeit, komt dan vaak twijfelend over. U bent zich hiervan terdege bewust en krijgt hierdoor het gevoel dat u een irritatie bent voor het overige verkeer. Dit kan er toe bijdragen dat uw zelfvertrouwen nog meer afneemt en er een vermijdingsgedrag naar de auto ontstaat. Dit is jammer omdat uw vrijheid en zelfstandigheid hierdoor behoorlijk wordt beperkt. Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om weer met een goed zelfvertrouwen deel te nemen aan het verkeer.

   begin vandaag nog met het halen van je autorijbewijs

   Klik op de knoppen hieronder om meer informatie te krijgen over het lessen bij Autorijschool André Klop of om direct een proefles aan te vragen. Veel plezier met het halen van je rijbewijs!

   RijexamenProefles