contact

Bel, mail, app of bericht ons via Facebook messenger. André Klop is altijd bereikbaar!

stuur ons je bericht

Autorijschool André Klop is goed bereikbaar. Je kunt ons bellen, mailen, appen of ons een bericht sturen via Facebook messenger. Kortom: André geeft altijd gehoor. Heb je een vraag, opmerking of wil je graag beginnen met lessen? Laat het André weten!

MAIL ANDRÉ

Adres

Hartje Ernhem!

Telefoon

0654292686

E-mail

info@andreklop.nl

Autorijschool André Klop

Dit zeggen onze studenten over autorijschool andré klop te arnhem

Professionele en duidelijk rijschool

Op 33 jarige leeftijd is het bij André eindelijk gelukt mijn rijbewijs te halen. een professionele en duidelijke rijschool. Andre is relax en duidelijk en kijkt goed naar wat je als leerling nodig hebt. altijd op tijd en geen geschuif met afgesproken tijden. een aanrader voor iedereen. Bij het CBR merk je pas echt hoe lang hij dit al doet. Al het geoefende sluit goed aan bij de examen en de examinatoren zijn duidelijk tevreden over zijn “geleverde werk”.

Sandra R.

Betrokken rij-instructeur

Betrokken rij-instructeur die met vakkennis te werk gaat. Hij luistert naar wie jij bent en wat bij je past. Elke keer is hij er weer met de juiste energie om jou te helpen je rijbewijs te halen.

Victor H.

Fijne begeleiding

Ik ben erg fijn begeleid tijdens mijn rijlessen. André is geduldig en rustig. Daarnaast wist hij precies wat ik nodig had tijdens de lessen om in één keer te slagen.

Suzanne v/d B.

veel gestelde vragen OVER HET HALEN VAN JE RIJBEWIJS IN ARNHEM

Hoe werkt de proefles?

Een proefrijles is een volwaardige autorijles van 90 minuten. De les is gratis mits je er achteraf voor kiest om bij ons te gaan lessen. In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Vervolgens hoor je precies hoeveel lessen je nodig hebt en weet je dus direct hoeveel jou rijbewijs gaat kosten. Heb je al eerder les gehad? Geen punt, we gaan verder waar onze voorganger gebleven is. 

Zit ik na een proefles vast aan mijn pakket?

Als jouw gratis proefles er op zit krijg je naderhand advies op maat. Je kunt er direct voor kiezen om met de instructeur alles in orde te maken zodat je zo snel mogelijk kunt gaan beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk omer nog even over na te denken. Je zit nooit direct vast aan een pakket. Blijkt naderhand dat je minder lessen nodig hebt dan passen we dit aan. Wil je niet verder lessen, dan brengen we éénmalig alleen de proefles in rekening.

Ik ben nog geen 18 jaar, wat nu?

Het is mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. In Nederland is het toegestaan om vanaf 16 jaar en 6 maanden te starten met het behalen van je rijbewijs en vanaf 17 jaar officieel examen te doen. Bij Autorijschool André Klop haal jij je rijbewijs dus al voor je 18de levensjaar. Ben je nog geen 18 dan betrekken we je ouders of voogd ook graag bij je rijlessen. Mocht je nog geen 18 zijn dan mag jij nergens voor tekenen. Na afloop van je proefrijles geven wij je het advies mee. Zonder uitdrukkelijke toestemming van je ouders gaan wij niet aan de slag.

Ik heb mijn theorie al gehaald, hoe verder?

Bij Autorijschool André Klop werken wij ook met “theorie-cursus-in-1-dag”. Heb je het theorie-examen al gehaald, dan hoef je dat niet meer en kunnen we direct beginnen met autorijlessen en een praktijkexamen aan vragen.

Hoe vraag ik een rijexamen aan?

Omdat je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen is er de mogelijkheid om direct na je gratis proefles een examen aan te vragen, na overleg met je rij-instructeur. Neem je een pakket af dan zit je rijexamen hier bij in. Wij vragen het examen voor je aan. Hiervoor dien je, je rijschool te machtigen via de website van het CBR.

Wat zijn de regels in corona tijd?

Als je in corona tijd een praktijkexamen hebt, dan vraagt het CBR om op het volgende te letten:

  • Kom niet eerder dan 15 minuten voor het begin van je examen naar het CBR.
  • Wacht buiten in of bij je examenvoertuig. De examinator komt naar je toe.
  • Tijdens het examen maken jij en de examinator gebruik van een mondkapje. Je krijgt dit mondkapje van het CBR.
  • Vanaf 19 oktober is het gebruik van een mondkapje tijdens rijlessen een voorwaarden om te mogen afrijden*.
  • Maak je identiteitsbewijs schoon voordat je deze aan de examinator geeft.
  • Voor het examen maak je jouw deel van de auto schoon (portiergrepen, stuur, bedieningspanelen, sluiting gordel).
  • De examinator maakt het deel van de auto schoon waar hij zit.
  • Je instructeur rijdt niet mee tijdens het examen.

* Het CBR stelt het dragen van een mondkapje tijdens de rijlessen als voorwaarden om te mogen afrijden, deze regel gaat in vanaf maandag 19 oktober 2020.

begin vandaag nog met het halen van je autorijbewijs

Klik op de knoppen hieronder om meer informatie te krijgen over het lessen bij autorijschool André Klop of om direct een proefles aan te vragen. Veel plezier met het halen van je rijbewijs!

Rijlessenproefles