PROEFRIJLES IN ARNHEM

Wil jij graag eerst zelf ervaren of Autorijschool André Klop wel bij jou past? Dat kan door middel van een proefles! 

N

Het is een goede kennismaking met je rij-instructeur

N

Het is de kans om kritische vragen te stellen

N

Je weet direct hoeveel je rijbewijs kan gaan kosten

N

Je word op de hoogte gebracht van je beschikbare rijvaardigheid

N

Je krijgt 1,5 uur autorijles!

proefles bij autorijschool andré klop in arnhem

Wil jij eerst zelf ervaren of autorijschool André Klop echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en bepaal daarna voor welke aanbieding je gaat. 

Goede eerste kennismaking

Het ideale van een proefles is het feit dat je kennis kunt maken met je nieuwe rijschool en bovenal je nieuwe rij-instructeur André Klop!

Kom alles te weten

Tijdens een proefles heb je de kans om doelgericht jouw toekomstige rij-instructeur de oren van zijn hoofd te vragen. Kom alles te weten en bereid jezelf goed voor.

Je weet direct waar je aan toe bent

Het doel van een proefles is duidelijkheid creëren. Je weet na afloop van de proefles direct waar je aan toe bent. Duidelijkheid, daar houden wij van!

Je krijgt autorijles

Buiten alle andere voordelen is het natuurlijk ook simpelweg heel prettig om te mogen rijlessen. Je maakt toch kilometers dus leren doe je altijd!

SPREEK ONZE RIJ-INSTRUCTEUR

Jij wilt graag jouw autorijbewijs in Arnhem halen en hebt een vraag of wilt super graag beginnen met autorijlessen? Dat kan, klik op de knop hieronder en kom direct
in contact met jouw rij-instructeur André Klop!

 

N

Meer dan 36 jaar ervaring

N

Meer dan 1 miljoen km gereden

N

Meer dan 2000 rijbewijzen gehaald

N

Meer dan zomaar een rij-instructeur

veel gestelde vragen over
proefrijlessen in arnhem

Hoe werkt de proefles?

Een proefrijles is een volwaardige autorijles van 90 minuten.  In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Vervolgens hoor je precies hoeveel lessen je nodig hebt en weet je dus direct hoeveel jou rijbewijs gaat kosten. Heb je al eerder les gehad? Geen punt, we gaan verder waar onze voorganger gebleven is.

Hoe snel kan ik een proefrijles rijden?

Het aanvragen van een proefles bij Autorijschool André Klop is heel simpel. Ga naar onze contact pagina en stuur een mail, bel André of vul het contactformulier in. Onze rij-instructeur plant vervolgens samen met jou een afspraak in.

Zit ik na de proefrijles vast aan een pakket?

Als jouw  proefles er op zit krijg je naderhand advies op maat. Je kunt er direct voor kiezen om met de instructeur alles in orde te maken zodat je zo snel mogelijk kunt gaan beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk om er nog even over na te denken. Je zit nooit direct vast aan een pakket. Blijkt naderhand dat je minder lessen nodig hebt dan passen we dit aan. De kosten voor de proefles  €90,-.

Ik ben nog geen 18, wat nu?

Het is mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. In Nederland is het toegestaan om vanaf 16 jaar en 6 maanden te starten met het behalen van je rijbewijs en vanaf 17 jaar officieel examen te doen. Bij Autorijschool André Klop kan jij je rijbewijs dus al voor je 18de levensjaar halen. Ben je nog geen 18 dan betrekken we je ouders of voogd ook graag bij je rijlessen. Na afloop van je proefrijles geven wij je het advies mee. Zonder uitdrukkelijke toestemming van je ouders gaan wij niet aan de slag.

Waarom eerst een proefrijles?

Door het volgen van een proefrijles kunnen jij en je toekomstige rij-instructeur jouw rijvaardigheid tot in de puntjes goed beoordelen. Zo weet iedereen vanaf begin af aan waar hij of zij aan toe is. Hoeveel lessen moet je volgen, welk pakket is aan te raden en waar liggen je zwakke en sterke punten? Deze en meer vragen worden tijdens een proefrijles door je instructeur beoordeeld en beantwoord.

Wie wordt mijn instructeur?

Autorijschool André Klop heeft meer dan 36 jaar ervaring. En het mooie is dat onze rijschool altijd met één instructeur geopereerd heeft. Namelijk: André Klop!

Wat zijn de kosten van een proefrijles?

 €90,- (incl. BTW)

onze cursus pakketten

Voor alle typen leerlingen en voor verschillende voorkeuren beschikt Autorijschool André Klop over een passend lessenpakket. Wil je gewoon los lessen, dat kan natuurlijk ook!