THEORIELES EN EXAMEN IN 1 DAG

Het voordeel van de theoriecursus in 1 dag is dat wij je snel en goed voorbereiden op het theorie-examen. Wij zijn goed op de hoogte van de CBR-vragen en ook van de manier waarop de vragen gesteld worden.

N

Zeer voordelige theoriecursus

N

Persoonlijke aanpak door kleine groepen

N

Weinig tekst en veel tekeningen

N

Ezelsbruggetjes, tips en trucs!

N

Theorie vanuit de praktijk uitgelegd

haal je theorie-examen in één dag!

Wij hebben de cursus zelf ontwikkeld en hebben een eigen manier van uitleggen die duidelijk is. We presenteren de cursus met veel tekeningen en animaties. Tijdens deze cursus worden de verkeersregels erin gestampt. We leren je trucjes en ezelsbruggetjes om de theorie beter te onthouden. Als je aan deze cursus meedoet is het mogelijk om zonder voorbereiding te slagen. Wij adviseren wel een aantal dagen van tevoren de “voorbereiding” die wij digitaal versturen door te nemen. Want wie zich goed voorbereidt, maakt de meeste kans om in 1x te slagen.

waar en hoe wordt de theoriecursus gegeven?

De cursus wordt gegeven in onze theorie-ruimte aan de Wassenaarweg 5e, 6843 NX Arnhem (zuid). Een dagcursus begint om 07.30 uur tot ongeveer 12.30 uur daarna aansluiten theorie-examen bij het CBR. De verkeersregels (3 uur), inzicht (30 min.) en gevaarherkenning (15 min.) worden uitgelegd inclusief herhalingen en vragen.

hoe is een dag of avondcursus ingedeeld?

Een dagcursus begint om 07.30 uur tot ongeveer 12.30 uur daarna aansluiten theorie-examen bij het CBR. De verkeersregels (3 uur), inzicht (30 min.) en gevaarherkenning (15 min.) worden uitgelegd inclusief herhalingen en vragen. De avondcursus (dinsdag) begint om 18.30 tot ongeveer 22.00 uur. Op deze avond worden de verkeersregels, daarna inzicht en gevaarherkenning. Het oefenen van vragen wordt gezamenlijk gedaan. Natuurlijk mag je tijdens de theoriecursus vragen stellen.

  veilig theorie-examen doen bij het cbr

  wat neem je mee naar je theorie-examen?

  Geldig ID bewijs

  je bent verplicht jezelf bij het CBR te kunnen identificeren. Neem dus altijd een geldig paspoort, id kaart of rijbewijs mee. Andere documenten worden niet toegestaan.

  Z

  Reserveringsnummer

  Je krijgt, nadat je jezelf op de website van het CBR hebt aangemeld, via de mail een reserveringsnummer. Neem deze op papier mee of zorg dat deze op je telefoon staat.

  }

  Kom 15 minuten eerder

  Kom altijd op tijd! Er worden de hele dag door theorie-examens afgelegd ne je zit veelal met diverse examens tegelijk in één ruimte. Zorg dat je op tijd bent!

  Spullen in de kluis

  Tijdens je examen is het verboden persoonlijke items mee te nemen. Doe je dit toch dan kan een examinator je examen onwettig verklaren. Stop dus alles in de kluis!

  dyslexties of moeite met leren?

  Heb je moeite met leren en wil je een paar keer komen zonder examen doen, dat kan. Je kunt bij ons 6 maanden lang cursusdagen volgen en je betaald daarvoor € 99,-. Deze theoriecursus is geschikt voor cursisten met dyslexie. Wij gebruiken veel tekeningen met weinig tekst en alle tekst wordt voorgelezen. De theorie-examens die wij ingekocht hebben bij het CBR zijn normale examens (zonder extra tijd). Omdat wij positieve resultaten hebben van cursisten met dyslexie, adviseren wij het eerste examen een normaal examen te doen. Wil je dit liever niet of wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op. Een theorie-examen met extra tijd is wel mogelijk en kost 10 euro meer. Het is helaas niet altijd mogelijk om na de cursus aansluitend examen te doen, omdat deze examens meestal in de ochtend worden afgenomen bij het CBR.

  kleine groepen, hoge slagingskans!

  Met deze cursus kun je in 1x slagen, lees het gastenboek. De slagingskans heeft vooral te maken met de motivatie. Uit ervaring kan ik dit zeggen: de gemotiveerde cursist slaagd. De 100% slagingskans die sommige opleiders geven is misleidende reclame (en verboden volgens de Reclame Code Comissie), niemand kan deze garantie geven. Wij kunnen wel zeggen dat onze theoriecursus 100% goed is om te kunnen slagen. Wij zijn afhankelijk hoe cursisten het examen maken en door stress en twijfel kan de uitslag helaas onvoldoende zijn.

  route beschrijving eigen- en openbaar vervoer

   Het is mogelijk om opgehaald te worden vanaf station Arnhem-Zuid. Neem vanaf centraal station Arnhem de stoptrein naar Arnhem-Zuid. Door omstandigheden kan het gebeuren dat je te laat komt, maar vanaf station Arnhem-Zuid loop je binnen 10 minuten naar onze theorie locatie. Loop via de Burgermeester Matsersingel onder de tunnel door, daarna linksaf bij de eerste verkeerslichten (Rotterdamsingel) en meteen eerste weg rechtsaf Wassenaarweg 5 E (aan de linkerkant). Kom je met de bus dan kun je vlakbij de theorie locatie uitstappen. Met de bus vanaf centraal station Arnhem neem je de bus (lijn 7) naar Kronenburg, daar stap je uit en neem je de bus 53 of 63 naar de Rotterdamsingel. Rotterdamsingel in lopen meteen eerste rechtsaf Wassenaarweg 5e (aan de linkerkant).

  R

  BIJ autoRIJSCHOOL ANDRÉ KLOP SHOP JE gemakkelijk snel in onze webwinkel

  Het behalen van je theorie examen kan in veel gevallen lastiger uitpakken dan je misschien verwacht had. Om je daarbij te helpen bieden wij een breed scala aan theorie lesmateriaal aan. Klik op de knop hieronder en begin direct met leren!

  koop online theorie lesmateriaal

  Voor een goede voorbereiding adviseren wij al onze leerlingen eerst je theorie examen te halen, en hoe doe je dat beter dan met top lesmateriaal!

  N

  Alle verkeersregels compact samengevat

  N

  Regels en borden zijn beeldend uitgelegd

  N

  Meer dan 20 uur gratis online lesmateriaal

  N

  CD rom met 20 proef examens

  onze cursus pakketten

  Voor alle typen leerlingen en voor verschillende voorkeuren beschikt Autorijschool André Klop over een passend lespakket. Wil je gewoon los lessen, dat kan natuurlijk ook!