corona maatregelen

Update: 1 janauari 2022

De rijlessen kunnen nog steeds worden gegeven evenals de praktijk en theorie examens bij het CBR.

 

Update: 6 mei 2021

In lijn met het kabinetsbesluit zijn alle rijlessen en CBR-examens vanaf 3 maart 2021 weer begonnen.

Theorie examens kunnen vanaf 28 april 2021 weer worden afgenomen door het CBR.

 

N

Rijlessen en CBR examens tot en met 2 maart 2021 uitgesteld

N

Examens gehinderd door corona krijgen voorrang

N

Theorie examen uitslagen in de periode vanaf 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, blijft de uitslag in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021

AUTORIJSCHOOL ANDRÉ KLOPT BLIJFT JOU ook tijdens corona HELPEN!

We doen er ook in deze tijd alles aan om de service te bieden die jullie van ons gewend zijn. Wij zijn gewoon bereikbaar via e-mail, telefoon en chat. Je kunt natuurlijk ook zoals gebruikelijk al je lesmateriaal online bestellen via onze webshop. Kandidaten van wie het rijexamen helaas door de corona crisis is verhinderd en uitgesteld, krijgen straks voorrang bij het reserveren van een rijexamen. Het CBR zorgt ervoor dat er kosteloos een nieuwe datum voor je gereserveerd word.

Uitgestelde examens in de lockdownperiode van 15 december tot en met 2 maart 2021 worden vanaf de dag na het uitstel opnieuw gereserveerd. Hiervoor zijn speciale plekken beschikbaar in de periode van maart  tot en met 17 mei. Nieuwe examens kunnen straks weer gereserveerd worden voor de periode vanaf mei. Zodra we je uitgestelde examen opnieuw kunnen plannen, doen we dit in overleg met je rij-instructeur. Geef je beschikbaarheid aan André door. Na 24 uur kunnen we je examendatum en tijd bij het CBR niet meer wijzigen.

Alle uitslagen van theorie-examens waarvan de geldigheidsduur vervalt in de periode van 1 juni tot en met 31 december 2020, blijven in ieder geval geldig tot en met 31 maart 2021. Als de geldigheidsduur vervalt in de periode van 1 januari 2021 t/m 30 april 2021, blijft de uitslag in ieder geval geldig t/m 30 september 2021.

SPREEK ONZE RIJ-INSTRUCTEUR

Jij wilt graag jouw autorijbewijs in Arnhem halen en hebt een vraag of wilt super graag beginnen met autorijlessen? Dat kan, klik op de knop hieronder en kom direct
in contact met jouw rij-instructeur André Klop!

 

N

Meer dan 34 jaar ervaring

N

Meer dan 1 miljoen km gereden

N

Meer dan 2000 rijbewijzen gehaald

N

Meer dan zomaar een rij-instructeur

onze cursus pakketten

Voor alle typen leerlingen en voor verschillende voorkeuren beschikt Autorijschool André Klop over een passend lespakket. Wil je gewoon los lessen, dat kan natuurlijk ook!